PONUDE

Instrukcije, župna knjižnica

INSTRUKCIJE

Tijekom školske godine održavaju se besplatne instrukcije za osnovnoškolsku i srednjoškolsku djecu iz matematike, fizike, kemije, hrvatskog, engleskog i njemačkog jezika, te pripreme za državnu maturu iz matematike.
Kontakt: Leonarda - 095/ 592 2315
e-mail: zupne.instrukcije@gmail.com

ŽUPNA KNJIŽNICA

Još su stari Grci vjerovali u ljekovitu moć čitanja i zato su uvijek iznad vrata biblioteke stavljali natpis “Ljekovito mjesto za dušu”. Župna knjižnica plod je višegodišnjeg promišljanja i čežnje vlč. Alfreda Kolića da knjiga bude važan suputnik svakom vjerniku. Stoga je, nakon izvršenih radova postavljanja polica, dana 2. lipnja 2019. blagoslovljen prostor knjižnice uz kratko čitanje, molitvu i pjesmu.
Od tada do danas, knjižnica je prikupila oko tri tisuće naslova duhovnog sadržaja i to, najvećim dijelom, donacijama župljana. Knjige su iz područja mariologije, soteriologije, kristologije, ekleziologije, zatim priručnici za kršćansku meditaciju, romani o životima svetaca i druge knjige duhovnog sadržaja. Danas je knjižnica, ne samo mjesto posudbe knjiga, nego i mjesto susreta, duhovnih razgovora i druženja. Knjige su kao vrata – otvoriš ih i uđeš u drugi svijet!
Voditelji knjižnice: Sonja Marković i Davor Firšt.
e.mail: knjiznicabzbdmalesnica@ gmail.com
Radno vrijeme: petkom od 16.30 do 18.00 sati.
LINK ZA ONLINE KNJIŽNICU

Župa Bezgrešnog začeća BDM

Pošaljite nam poruku

Kontakt podaci

Adresa: Ante Topića Mimare 67
10090 Zagreb, Hrvatska

Informacije i dogovori:
+385 (0)91 7632-345
+385 (0)91 5477-237
Email: zupa.moranice@zg-nadbiskupija.hr