VIJESTI

detaljne informacije

MARINO RESTREPO U MALEŠNICI ( četvrtak, 23. svibnja 2024.)

Datum objave: 15. 05 2024.

Marino Restrepo rodio se u malom gradu uzgajivača kave smještenom u planinama Ande u Kolumbiji, u obitelji s katoličkim tradicijama, i odgojen u tim vrijednostima.

U dobi od 14 godina preselio se u Bogotu, glavni grad Kolumbije, gdje je završio srednju školu. U dvadesetoj godini oženio se u Bogoti, a potom se nastanio u gradu Hamburgu u Njemačkoj, gdje je studirao umjetnost, glumu i skladanje glazbe na Sveučilištu u Hamburgu. Nakon što je šest godina živio u tom gradu, gdje su mu rođena dva sina, odlazi u Sjedinjene Američke Države, ondje se nastanjuje i povezuje s industrijom zabave. Godine 1985. potpisuje ugovor s tvrtkom Sony Music iz New Yorka kao njezin ekskluzivni umjetnik. Tijekom 33 godine živio je potpuno odvojen od Boga, usredotočen na novac, slavu i zadovoljstvo.

Na Božić 1997. oteli su ga gerilci FARC-a. U zatočeništvu je bio šest mjeseci, a tada je milošću Božjom oslobođen. U zatočeništvu je doživio mnogo toga, a najvažniji događaj bio je njegov susret s Gospodinom. Tada je doživio mistično iskustvo prosvjetljenja savjesti, stanje pakla, čistilišta i Božje slave. Poslije toga potpuno je promijenio svoj život i već je 23 godine katolički misionar.

Godine 1999. osnovao je u Bogoti u Kolumbiji katoličku misiju Peregrinos del Amor (Hodočasnici ljubavi), koju je priznala i odobrila Nadbiskupija Bogota, i do danas je evangelizirala u 120 zemalja na 5 kontinenata.

Župa Bezgrešnog začeća BDM

Pošaljite nam poruku

Kontakt podaci

Adresa: Ante Topića Mimare 67
10090 Zagreb, Hrvatska

Informacije i dogovori:
+385 (0)91 7632-345
+385 (0)91 5477-237
Email: zupa.moranice@zg-nadbiskupija.hr